detector.media
05.08.2019 18:00
Олександр Денисов назвав незаконним показ матчів Прем’єр-ліги на каналах групи «1+1 медіа»
Олександр Денисов назвав незаконним показ матчів Прем’єр-ліги на каналах групи «1+1 медіа»
Директор телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2» Олександр Денисов вважає, що канали групи «1+1 медіа» придбали права на показ матчів низки українських клубів «в обхід тендеру».

Про це йдеться на сайті телеканалу «Футбол».

Через це, за його словами, його канали не надаватимуть відеофрагменти матчів  чемпіонату Україна мовникам групи «1+1 медіа».

«Ми не обмінюємося відеофрагментами матчів з нашими колегами з "2+2". Ніякого конфлікту між нами немає, все просто. На наступні три сезони телеканали "Футбол" придбали права на показ матчів у Прем'єр-ліги, за це проголосувало більшість клубів УПЛ. Ситуація у наших колег інша: вони придбали права в обхід тендеру, безпосередньо у частині клубів. Згідно з регламентними нормами Прем'єр-ліги, показ матчів на каналах наших колег здійснюється незаконно», - сказав він.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до групи «1+1 медіа».

Нагадаємо, футбольні клуби Прем'єр-ліги України не домовилися про створення єдиного телевізійного пула на трансляцію матчів на сезон 2019-2020. Чотири клуби («Динамо», «Зоря», «Десна» та «Дніпро-1») виступили проти створення єдиного телепула. Згодом ці клуби підписали довгострокові контракти  з групою «1+1 медіа». Їхні домашні матчі транслюватимуться на телеканалах «2+2» та УНІАН ТБ.

Після цього «1+1 медіа» підписала контракт із футбольним клубом «Карпати» на показ їхніх домашніх матчів у рамках Прем’єр-ліги України в сезоні 2019/2020.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY