detector.media
05.08.2019 13:05
Микита Потураєв зараховує себе до контраверсійних «слуг народу»
Микита Потураєв зараховує себе до контраверсійних «слуг народу»
Новообраний народний депутат від партії «Слуга народу», радник команди президента України Володимира Зеленського з політичних питань Микита Потураєв зараховує себе до числа контраверсійних членів команди «Слуги народу».

Про це він сказав в інтерв’ю LB.ua, коментуючи слова журналістів про скарги деяких майбутніх депутатів на те, що в команді є різні люди, деякі з відверто дивним бекграундом.

Микита Потураєв нагадав, що працював у минулому на Ігоря Коломойського, Сергія Тігіпка, Юлію Тимошенко, Віктора Пінчука, Леоніда Кучму, Ріната Ахметова, Олександра Вілкула, міністра інфраструктури Володимира Козака.

«Моя історія відображає розвиток політконсалтингу, медіа і журналістики в нашій країні. Вона що, ідеальна?», – зауважив він.

Нагадаємо також, що Микита Потураєв у 2000–2002 роках був членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за квотою Верховної Ради, у 2000-х роках займав керівні посади в медійному підрозділі холдингу EastOne Віктора Пінчука та в його фонді. У 2017 році очолював видавництво «Фокус медіа».

На позачергових виборах до Верховної Ради у 2019 році балотувався під № 94 за списком партії «Слуга народу», пройшов до Верховної Ради.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY