detector.media
03.08.2019 14:05
Стрічка «Пригоди S Миколая» отримала приз за найзабавніший трейлер на фестивалі в Італії
Стрічка «Пригоди S Миколая» отримала приз за найзабавніший трейлер на фестивалі в Італії
На кінофестивалі дитячого кіно Giffoni Film Festival в Італії українськ сімейну комедію «Пригоди S Миколая» відзначили спеціальним призом.

Про нагороду українському фільму за найзабавніший трейлер повідомляється на сайті фестивалю.

49-й Giffoni Film Festival пройшов з 19 по 27 липня в італійському місті Джиффоні Валле П'яна, повідомляє пресслужба Держкіно. Для журі з понад 1100 хлопчиків та дівчаток віком від 6 до 9 років відбулося два покази української стрічки.

Комедія режисера Семена Горова «Пригоди S Миколая» створена компанією «Біг Хенд Філмс» за підтримки Держкіно. Стрічка розповідає про пригоди хлопчика Артема, який із родиною переїхав з великого міста до будинку у Карпатах. Напередодні Дня Святого Миколая до нього приходить злодій в костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого Миколая.

Проєкт фільму став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка склала 22 млн 930 тис. грн при загальній вартості - 38 млн 217 тис. грн.

Раніше повідомлялось, що режисерська версія українсько-польської воєнної драми Тимура Ященка «U-311: Черкаси» ввійшла до головного конкурсу 35-го Варшавського міжнародного кінофестивалю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY