detector.media
01.08.2019 15:30
На СТБ оголосили дати прем’єр нового сезону
На СТБ оголосили дати прем’єр нового сезону
Телеканал СТБ оголосив дати прем’єр своїх шоу та серіалів, які вийдуть у новому телевізійному сезоні. Зокрема, розважальні проєкти тепер тепер виходитимуть на годину раніше – по буднях о 19:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Йдеться про прем'єрні сезони проєктів «Хата на тата», «Наречена для тата», «Слідство ведуть екстрасенси», «Зважені та щасливі», «МастерШеф», «Х-фактор», «Один за всіх», «Я соромлюсь свого тіла» і прем'єру ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором».

Зазначається, що лінійка СТБ-серіал тепер виходить з понеділка по четвер у слоті 21:00.

Прем'єра «Хата на тата» відбудеться 26 серпня, проєкт виходитиме щопонеділка о 19:00.

«Улюблений сімейний проєкт "Хата на тата" знову береться за перевиховання ледачих і безвідповідальних пап. У новому сезоні команда побуває в різних родинах по всій країні. За умовами проєкту, змучена багаторічним виконанням домашніх обов'язків мама їде у відпустку на тиждень, в той час як батько залишається вдома з дітьми і побутовими проблемами. Папа повинен виконати всі батьківські і домашні обов'язки. Якщо глава впорається, всю сім'ю чекає грошова винагорода», – йдеться в описі шоу.

 «Наречена для тата-2» виходитиме щовівторка о 19:00 з 27 серпня.

«Другий рік поспіль романтичне реаліті допомагає самотнім татам знайти нову любов і маму для своїх дітей, а жінкам, які зневірилися зустріти другу половинку, створити довгоочікувану сім'ю. Героями цього сезону стануть батьки з різних куточків України, а також батько-одинак з Ізраїлю. Вік дітей в цьому сезоні – від 5 до 20 років», – зазначається в повідомленні.

Показ шоу «Слідство ведуть екстрасенси» стартує 28 серпня, його транслюватимуть щосереди о 19:00.

«Екстрасенси зіткнуться з загадковими історіями кохання, яке не закінчується зі смертю. Це історії жінок, які пережили горе, зраду і розлуку. Вже 28 серпня Олена Курилова та Рубіна Цибульська розберуться, чому наступного дня після пропозиції руки і серця загинула 21-річна дівчина. Її мати Тетяна переконана, що дочку забрав на той світ її покійний брат. Адже напередодні загибелі він наснився дівчині і вказав точну дату її смерті», – повідомляється в описі.

Прем'єра «Зважені та щасливі-9» запланована на 29 серпня, проєкт буде виходити щочетверга о 19:00.

«За нове здорове і щасливе життя боротимуться 9 чоловіків і 9 жінок, яких об'єднують дві проблеми: надлишкова вага і самотність. Багатьом здається, що їх особисте життя не будується саме через зайву вагу. В деяких героїв вона перевищує 200 кг! У цьому сезоні учасницею проєкту стала оперна співачка Олена Гребенюк. З вагою 107 кг вона прийшла на проєкт заради своєї доньки, яка також прагне схуднути. Олена хоче навчитися правильному схудненню, харчуванню, щоб допомогти доньці після повернення додому. Ведуча: Аніта Луценко. Тренери: Марина Боржемська, Іраклі Макацарія. Дієтолог: Світлана Фус. Психолог: Анна Кушнерук», – йдеться в повідомленні.

«МастерШеф-9» тепер виходитиме щоп'ятниці о 19:00, починаючи з 30 серпня.

«Дев'ятий рік поспіль головне кулінарне шоу країни доводить, що їжа не повинна бути нудною. Цього разу серед людей, що зважилися кардинально змінити своє життя і прийти на кастинг, будуть стюардеса, військовий і навіть артист травесті-шоу. Щасливчиків, які пройдуть перший етап відбору, чекає масштабне випробування гречкою, пшеницею і кукурудзою. Судді проєкту змішають мішки різних круп в одну балію, а учасникам потрібно не тільки всю її перебрати, але і приготувати пасту з одного виду зерна. Через 4 місяці випробувань переможець проєкту отримає 500 000 гривень і навчання в паризькій кулінарній школі Le Cordon Bleu. Судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Єлизавета Глінська», – розповідає пресслужба СТБ.

Прем'єра ювілейного сезону «Х-фактор-10» відбудеться 14 вересня, шоу виходитиме щосуботи о 19:00.

«За столом журі "Х-фактора" глядачі побачать улюблених суддів Х: артиста і композитора Андрія Данилка, співачку NK | Настя Каменських, поп-діву Олю Полякову та зірку зі світовою славою – тенора Алессандро Сафіна. Вперше етап кастингів українського "Х-фактора" перетвориться в зірковий челендж: четвірка суддів може передати своє місце за столом журі колегам по шоу-бізнесу. Так на проєкт повернуться Ігор Кондратюк, Олег Винник, Ніно Катамадзе та Дмитро Шуров. Ведуча: Даша Трегубова», – йдеться в повідомленні пресслужби каналу.  

Проєкт «Один за всіх» вийде 1 вересня та буде транслюватися щонеділі о 20:00.

«Ведучий Михайло Присяжнюк, експерти та команда проєкту продовжать шукати істину в найрезонансніших і складних історіях, герої яких втратили надію на справедливість. Команда гостросоціального ток-шоу "Один за всіх" проведе власні розслідування, щоб добитися правди і допомогти тим, хто її потребує», – повідомляється в описі.

Також 1 вересня стартує програма «Я соромлюсь свого тіла-6», вона виходитиме щонеділі о 21:00.

«Медичний проєкт продовжує допомагати пацієнтам з унікальними і важкими хворобами. У цьому сезоні з'являться герої з проблемами, про які в минулих сезонах і мова не йшла. <…> Експерти: Людмила Шупенюк, Валерій Ославський, Катерина Безвершенко», – зазначається в повідомленні.

На каналі 15 вересня стартує нове шоу – «Прокинься з Ектором», воно виходитиме щонеділі о 9:00.

«У ранковій кулінарній програмі найвідоміший шеф-кухар України буде змінювати смакові звички свого зіркового гостя. У кожному епізоді на своїй кухні Ектор Хіменес-Браво зустрічає нову зірку і готує для неї 3 страви. Ключовим інгредієнтом стане той продукт, який раніше був ненависним для знаменитості. Як досвідчений шеф світового класу, ведучий зробить все, аби його гість залишився в захваті. Ведучий: Ектор Хіменес-Браво», – йдеться в описі.

Ювілейний сезон проєкту «Битва екстрасенсів-20» стартує 2 жовтня, виходитиме щосереди о 19:00.

«12 кращих ясновидців битимуться за перемогу в проєкті, проходячи складні випробування і допомагаючи людям. В новому сезоні відкриються таємниці найвідоміших і улюблених екстрасенсів країни: фіналісти і переможці минулих сезонів «Битви» будуть задіяні в конкурсах. Учасниками ювілейного сезону стануть представники різних магічних шкіл, кожен екстрасенс - своєрідний і унікальний у своїй справі. Незмінний ведучий: Павло Костіцин», – повідомляє пресслужба каналу.

Крім того, 2 вересня на СТБ відбудеться прем’єра другого сезону серіалу «Кріпосна. По той бік свободи». Серіал виходитиме з понеділка по четвер о 21:00.

«Другий сезон почнеться в будинку Лідії Шефер, де Катерині доведеться відчути життя у владі нової господині. Лідія буде зганяти на ній всю ненависть за нереалізовану маніакальну любов до Альоші. Крім того, Катю чекає випробування київським борделем. Як вона туди потрапить і чи зможе вийти звідти без шкоди для себе? У другому сезоні одразу в двох маєтках спалахне народний бунт. В одному його вдасться приборкати, а в другому відбудуться катастрофічні наслідки. У головних ролях: Катерина Ковальчук, Ксенія Мішина, Станіслав Боклан, Олеся Жураковська, Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна», – зазначається в описі.

Також на каналі з 14 жовтня показуватимуть серіал «Вибір матері», він виходитиме з понеділка по четвер о 21:00.

«Дізнавшись, що семирічна Інна піддається катуванням і може загинути від рук вітчима і рідної матері, шкільна вчителька Олена вирішує захистити дівчинку. Після безуспішних звернень до влади, вона розуміє, що ніхто, крім неї, не зможе врятувати дитину від загибелі. Олена здійснює втечу разом з Інною, і планує покинути країну. Але їй заважають мати дівчинки, її жорстокий і впливовий вітчим, поліція і ланцюг фатальних обставин. У головних ролях: Валерія Ходос, Єва Шевченко-Головко, Артемій Єгоров, Дар'я Твороновіч», – зазначається в описі.

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY