detector.media
01.08.2019 11:59
Газета «Спорт-Експрес в Україні» припинила видавати друковану версію
Газета «Спорт-Експрес в Україні» припинила видавати друковану версію
З 1 серпня газета «Спорт-Експрес в Україні» припинила видавати друковану версію та перейшла на роботу в електронному форматі.

Про це повідомляється у випуску газети за 31 липня.

«Постійний розвиток інформаційних технологій ставить сучасні ЗМІ перед новими викликами. Відходять у минуле старі принципи подачі оперативної інформації, набувають актуальності інші. Не залишається осторонь і "Спорт-Експрес в Україні". Повідомляємо вам, що з 1 серпня паперова версія газети припиняє своє існування», – йдеться в заяві видання, передає «Еспресо».

Газета видавалася з 2004 року, виходила п'ять разів на тиждень. «Спорт-Експрес в Україні» розпочинав роботу, як вітчизняний підрозділ російського видання «Спорт-Експрес», пізніше видання відмовилося від використання російського контенту.

Зазначається, що «Спорт-Експрес в Україні» виходив лише російською мовою, але був останньою загальнонаціональною спортивною газетою.

Нагадаємо, у червні 2019 року один із найстаріших українських дитячих журналів «Барвінок» припинив свою роботу через низьке зацікавлення дітей до друкованих видань.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY