detector.media
31.07.2019 11:56
До 6 серпня – подача заявок на ІV хвилю Програми малих стипендій серед ЗМІ України
Оголошено ІV хвилю Програми малих стипендій серед засобів масової інформації всіх областей України. У рамках програми оголошується конкурс концепцій на виробництво медіаматеріалів з соціально-політичної тематики. Заявки прийматимуться до 6 серпня, 17:00.

Захід оголосила громадська організація «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

У конкурсі можуть брати участь ЗМІ (друковані, онлайн та телевізійні), окрім комунальних медіа, та незалежні журналісти (за наявності домовленості з медіамайданчиком про майбутнє розміщення матеріалу).

Зазначається, що перевага надається контенту, який висвітлює ситуацію в регіонах Півдня та Сходу України. У рамках програми відібраним переможцям буде надано стипендії на виробництво матеріалів у форматі:

Пріоритетні теми:

У заявці має бути запропоновано щонайменше 3 матеріали. Конкурсна комісія залежно від якості ідей може обрати і підтримати як один, так і всі матеріали.

Умовою отримання стипендії є гарантія розміщення вироблених матеріалів в ефірі/на шпальтах відповідної медіаорганізації.

Відбір учасників здійснюватиме Конкурсна комісія (незалежні експерти), яка також надаватиме консультаційну підтримку відібраним учасниками під час виробництва матеріалів. Великою перевагою буде використання мультимедійних інструментів: фото, відео, інфографіки тощо або створення лонгрідів.

Тематичні критерії до матеріалів:

Заявка для участі у відборі до Програми малих стипендій учасники мають заповнити онлайн-анкету за посиланням.

Кінцевий термін заповнення і надсилання онлайн-анкети: 6 серпня 2019 року, 17:00. Результати попереднього відбору будуть повідомлені до 8 серпня 2019 р. Відповідь буде надіслано лише відібраним аплікантам.

Додаткову інформацію можна отримати у координатора програми Юлії Бабко: 063 710 13 96, jbabko@internews.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY