detector.media
30.07.2019 11:45
До суду передали обвинувальний акт у справі про побиття журналістів «СтопКору» на Чернігівщині
До суду передали обвинувальний акт у справі про побиття журналістів «СтопКору» на Чернігівщині
Прилуцька місцева прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя, якому інкримінують завдання легких тілесних ушкоджень журналістам ТОВ «Інформаційне агентство "Стоп корупції ТВ"».

Про це повідомляє видання «Події і коментарі» з посиланням на пресслужбу прокуратури міста.

Обвинуваченому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років, які передбачені ч. 2 ст. 345-1  КК України.

Нагадаємо, у Прилуках Чернігівської області 13 червня журналісти ТОВ «Інформаційне агентство "Стоп корупції ТВ"» Марія Гураль і Володимир Циганов отримали тілесні ушкодження під час публічного заходу. Журналісти отримали ушкодження під час зустрічі колишнього заступника голови Національного банку Бориса Приходька із громадськістю. За данрими ЗМІ, роботі журналістів почав перешкоджати Олександр Чалий, якого називали «заступником штабу кандидата в депутати Бориса Приходька».

Поліція затримала нападника й відкрила кримінальне провадження за статтею погроза або насильство щодо журналіста, яка передбачає покарання від виправних робіт і до позбавленні волі на строк до трьох років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY