detector.media
30.07.2019 11:10
Редакція Lb.ua вибачилася за плагіат у публікації про мітинги в Москві
Редакція Lb.ua вибачилася за плагіат у публікації про мітинги в Москві
Редакція Lb.ua вибачилася за плагіат у публікації «Московський протест: розгойдування Росії» про мітинги в Москві, автор тексту пише під псевдонімом Андрій Паливода. Матеріал уже зняли з сайту, а співпрацю з автором – припинили.

Про це повідомляється 29 липня на сайті Lb.ua.

«Автор тексту, що пише під псевдонімом Андрій Паливода, запозичив для нього готові шматки тексту з інших ЗМІ – але без вказівки джерела або оригінального авторства, таким чином видавши їх за власний авторський текст», – йдеться в повідомленні.

У редакції видання додали, що проаналізували попередні статті цього автора та виявили, що він «теж не гребував використовувати чужу працю без вказівки справжнього авторства».

Нагадаємо, 21 липня стало відомо, що журналістка та шеф-редакторка Lb.ua Соня Кошкіна протягом дня виборів публікувала у власному Telegram-каналі проміжні дані кількох екзит-полів. Київський міжнародний інститут соціології заявив, що дані вона отримала нечесним шляхом.

Генеральний директор КМІС Володимир Паніотто повідомив, що Київський міжнародний інститут соціології не планує подавати заяву до поліції через розголошення проміжних даних кількох екзит-полів Сонею Кошкіною. Шеф-редакторка Lb.ua відмовилася коментувати звинувачення КМІС на її адресу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY