detector.media
29.07.2019 13:30
У Москві поліція затримала журналістів «Дождя» і «Сноба» біля лікарні, до якої госпіталізували Навального
У Москві поліція затримала журналістів «Дождя» і «Сноба» біля лікарні, до якої госпіталізували Навального
Згодом обох журналістів відпустили.

У Москві 28 липня поліція затримала журналіста російського каналу «Дождь» Данила Сотникова та журналіста «Сноба» Микиту Павлюка-Павлюченка біля лікарні № 64, куди госпіталізували Олексія Навального.

Про це повідомляє «Дождь».

«Пізніше Данила Сотникова, а також журналіста «Сноба» Микиту Павлюка-Павлюченка відпустили», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що вранці 28 липня Олексія Навального відправили до лікарні із спецприймальника. Прес-секретар ФБК Кіра Ярмиш заявила, що його нібито госпіталізували з діагнозом «гостра алергічна реакція». Лікар політика Анастасія Васильєва, яка лікувала його в 2017 році, назвала причиною його госпіталізації «дії невизначених хімічних речовин».

Нагадаємо, 27 липня до редакції російського телеканалу «Дождь» приходили працівники поліції, які передали головній редакторці Олександрі Перепелова повістку на допит у «кримінальній справі про Мосміськвиборчкомом».

14 липня в Москві пройшла акція з вимогою пропустити в Мосміськдуму незалежних кандидатів. Близько тисячі учасників акції зібралися в центрі Москви та пішли до будівлі мерії. У результаті силовики затримали близько 25 учасників акції.

27 липня на численному мітингу на підтримку незалежних кандидатів у Мосміськдуму поліція затримала понад тисячу осіб. Також заарештували на 30 діб засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, а напередодні запланованої акції протесту затримали Іллю Яшина.

Фото: скріншот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY