detector.media
29.07.2019 11:25
Інтерв'ю Fox News з Володимиром Путіним номіновано на премію «Еммі»
Інтерв'ю Fox News з Володимиром Путіним номіновано на премію «Еммі»
Інтерв'ю ведучого Fox News Кріса Уолласа з президентом Росії Володимиром Путіним номіновано на премію «Еммі» у категорії «Видатне інтерв'ю в прямому ефірі». Це перша номінація в історії каналу.

Про це повідомляється на сайті Fox News.

За премію в цій номінації змагаються загалом шість ЗМІ, серед яких – CNN International, MSNBC, CNN та ABC. Нагороди за «Новини та документальні фільми» вручатимуть на церемонії 24 вересня в Нью-Йорку.

Кріс Уоллас взяв інтерв’ю у президента Росії в липні 2018 року в Гельсінкі (Фінляндія), після зустрічі Володимира Путіна з президентом США Дональдом Трампом. Зокрема, у ході інтерв’ю журналіст спробував передати президенту РФ копію обвинувального акту проти низки російських розвідників за нібито хакерство під час президентських виборів в США 2016 року. Також Кріс Уоллас «тиснув на Путіна через напади, які були здійснені проти внутрішніх критиків російського лідера».

Нагадаємо, ведучий Білл О'Райлі під час інтерв'ю з новообраним президентом США Дональдом Трампом назвав президента РФ Володимира Путіна вбивцею. Адміністрація президента Росії почала вимагати вибачень від американського телеканалу Fox News за слова ведучого. На що О'Райлі відповів, що він працює над вибаченням, але це може зайняти певний час.

Фото: скріншот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY