detector.media
29.07.2019 10:30
Редакторку каналу «Дождь» викликали на допит у «кримінальній справі про Мосміськвиборчкомом»
Редакторку каналу «Дождь» викликали на допит у «кримінальній справі про Мосміськвиборчкомом»
До редакції російського телеканалу «Дождь» приходили працівники поліції, які передали головній редакторці Олександрі Перепелова повістку на допит у «кримінальній справі про Мосміськвиборчкомом».

Про це 27 липня повідомляє «Радіо Свобода».

Олександру Перепелову зобов'язали прибути в управління з розслідування особливо важливих справ, її збираються допитати в якості свідка.

Слідчий, який викликав журналістку на допит, веде справу Любові Соболь – однієї з незареєстрованих кандидатів у депутати Мосміськдуми.

Зазначимо, 14 липня в Москві пройшла акція з вимогою пропустити в Мосміськдуму незалежних кандидатів. Близько тисячі учасників акції зібралися в центрі Москви та пішли до будівлі мерії. У результаті силовики затримали близько 25 учасників акції.

27 липня на численному мітингу на підтримку незалежних кандидатів у Мосміськдуму поліція затримала понад тисячу осіб. Також заарештували на 30 діб засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, а напередодні запланованої акції протесту затримали Іллю Яшина.

Нагадаємо, телеканал «Дождь» повідомляє, що журналістку Євгенію Зобніну не пустили на територію України 4 грудня, бо вона не змогла підвередити мету візиту.

Фото: «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY