detector.media
28.07.2019 17:28
Святослава Юраша виключили з творчого об’єднання Babylon’13 через «одіозну риторику»
Святослава Юраша виключили з творчого об’єднання Babylon’13 через «одіозну риторику»
Святослав Юраш був засновником прес-центру «Євромайдану» та очільником комунікацій творчого об’єднання Babylon’13, координував діджитал-напрям виборчої кампанії Володимира Зеленського. На позачергових парламентських виборах він пройшов до Верховної Ради за списком партії «Слуга народу».

Про його виключення з Babylon’13 повідомляється на сторінці творчого об’єднання у Facebook.

«Останнім часом майбутній народний депутат партії "Слуга народу" Святослав Юраш публічно припускається одіозної риторики стосовно мовного закону України та реформ МОЗ України, що категорично не збігається з поглядами та цілями громадського руху кінодокументалістів #Babylon’13. Враховуючи те, що #Babylon’13 має горизонтальну структуру, в ньому немає органу, який приймав би рішення про членство, як немає і формального членства, більшістю голосів учасників об'єднання Святослава Юраша було виключено з ком'юніті #Babylon’13», - йдеться в повідомленні.

У Babylon’13 додали, що зараз поширюється інформація, ніби Святослав Юраш є засновником руху кінодокументалістів. Проте це не відповідає дійсності, оскільки об'єднання Babylon’13 було засновано 30 листопада 2013 року, а Юраш до руху долучився 24 червня 2014 року.

Нагадаємо, що за списками партії «Слуга народу» до Верховної Ради пройшли 19 медійників

Фото: Facebook Святослава Юраша

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY