detector.media
25.07.2019 15:20
5-6 вересня – у Харкові відбудеться «Донбас медіафорум 2019»
У Харкові 5-6 вересня відбудеться «Донбас медіафорум 2019», гасло цьогорічного заходу – «Час обирати журналістські стандарти».

Про це повідомляється на сайті «Донецького інститутц інформації», який проводить форум уже п'ятий рік поспіль.

Оргкомітет Форуму поставив перед собою завдання вплинути на зниження рівня маніпулятивності ЗМІ, посприяти зменшенню вразливості аудиторій до маніпуляцій з боку певних політичних сил та непрофесійних журналістів, стимулювати виваженість виборчих рішень, особливо у східних та південних областях країни.

«Обережності вимагає інформаційна політика ЗМІ у регіонах, де відбувається збройний конфлікт. Там залишилося мало справжніх незалежних редакцій, здатних доносити об’єктивну інформацію. В подібних умовах рівень довіри до українських медіа на Донбасі знижується», – зауважив голова оргкомітету Форуму, голова правління Донецького інституту інформації Олексій Мацука.

На Форумі планується провести панельні дискусії на такі теми:

Цьогорічний «Донбас медіафорум» буде поєднанням дискусій та навчання, які є частинами трьох загальних напрямків: контент, дистрибуція, менеджмент.

«Разом з чітким соціально-політичним напрямком, який задекларували організатори ДМФ2019, цьогорічний форум буде більш практичним та повчальним. Багато уваги, сподіваються організатори, буде приділено прикладним речам у вигляді майстер-класів, обміну досвідом, дискусіям», – йдеться в повідомленні.

Детальна програма доступна за посиланням.

«Донбас медіафорум» ініційований місцевими журналістами в 2015 році та впроваджується громадською організацією «Донецький інститут інформації». Форум підтримують Представництво ЄС в Україні, Посольство США, Internews Network, Програма ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP), спільно імплементована ПРООН, ООН Жінки, UNFPA та ФАО, Посольство Нідерландів в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY