detector.media
23.07.2019 12:00
На каналі «2+2» стартує новий сезон програми «Профутбол»
На каналі «2+2» стартує новий сезон програми «Профутбол»
На телеканалі «2+2» з 28 липня стартують нові випуски спортивно-аналітичної програми «Профутбол», яка відкриє новий футбольний телевізійний сезон. Ток-шоу виходитиме щонеділі о 23:00, його ведучими залишилися Ігор Циганик та Олександра Лобода.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Щонеділі у прямому ефірі програми «Профутбол» – розбір та аналіз найсуперечливіших моментів матчів, подробиці підготовки футболістів до турнірів, ексклюзивні інтерв’ю з українськими та іноземними гравцями, а також резонансні розслідування. У студії проєкту незмінні ведучі Ігор Циганик та Олександра Лобода підбиватимуть підсумки футбольного тижня разом з зірковими гостями і новими експертами програми», – йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається що в нових випусках програми ведучі проводитимуть серед глядачів унікальні розіграші, переможці яких отримають призи від відомих спортсменів.

Нагадаємо, футбольні клуби Прем'єр-ліги України не домовилися про створення єдиного телевізійного пула на трансляцію матчів на сезон 2019-2020. Чотири клуби виступили проти створення єдиного телепула.

Фото: пресслужба «2+2»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY