detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
16.07.2019 10:00
Film.ua показав тизери комедії «Скажене весілля–2»
Film.ua показав тизери комедії «Скажене весілля–2»
Стрічка вийде в прокат 25 грудня 2019 року. Дистриб'ютор - MMD UA.

Короткі проморолики до другої частини комедії «Скажене весілля» презентували 15 липня на Літньому кіноринку 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

Директорка з маркетингу Film.ua Поліна Толмачова оголосила старт промокаманії продовження стрічки «Скажене весілля» та анонсувала появу спеціальних роликів у кінотеатрах. 

Наразі на фейсбук-сторінці комедії опубліковано лише перший тизер. Очевидно, творці будуть оприлюднювати їх поступово.

Із тизерів зрозуміло, що в фільмі знову буде весілля, але чиє - тримається в таємниці. 

Основний акторський склад у другій частині «Скаженого весілля» залишився незмінним, до касту приєднався Олексій Завгородній (соліст групи «Время и стекло»), який також став музичним продюсером фільму. 

Як писав «Детектор медіа», прем’єра комедії «Скажене весілля» відбулася 4 жовтня 2018 року. Виробництвом фільму займалася компанія «Прототип продакшн» (власником якої є Юрій Горбунов) спільно з Film.ua за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Творці одразу заявляли, що будуть знімати франшизу. 

Нагадаємо, Літній кіноринок традиційно проходить в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю, який цього року проходить з 12 до 20 липня. Стежте за новинами та головними подіями фестивалю на «Детекторі медіа» за тегом ОМКФ-2019. Генеральним медіапартнером фестивалю є канал «Україна».

Фото: фейсбук-сторінка фільму

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY