detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
15.07.2019 12:12
Film.ua назвав нову дату прем'єри «Фокстер і Макс»
Film.ua назвав нову дату прем'єри «Фокстер і Макс»
Прем'єру фантастичної стрічки «Фокстер і Макс» компанії Pronto Film про дружбу хлопчика із собакою-нанороботом переносили декілька разів. Нова дата виходу – 19 вересня 2019 року.

Про це стало відомо під час презентації компаній MMD UA та Film.ua на Літньому кіноринку 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю.  

Сімейне пригодницьке фентезі «Фокстер & Макс» режисера Анатолія Матешка розпjвідає про  дружбу самотнього школяра Макса і нанопса із суперможливостями, який з'явився з настінного малюнка хлопця. За ними обома полює небезпечний злочинець, який хоче оволодіти цією технологією.

В ролях: Богдан Козій, Віталія Турчин, Томаш Освєчінскі, Максим Самчик, Роман Халаїмов, Дар’я Полуніна, Макс Родіонов, Влад Мамчур, Анастасія Матешко.

Фільм був готовий ще в 2018 році. Його прем'єру було призначено на осінь того ж року, а потім перенесено на весну 2019 року. Тоді генеральний директор дистриб'юторської компанії MMD UA Роман Мартиненко пояснював зміну дати виходу релізу необхідністю краще підготуватися до прокату. 8 червня 2019 року стало відомо, що стрічку в свій дистрибуційний пакет включила компанія Film.ua

На Літньому кіноринку пристунім показали трейлер та 20 хвилин із фільму. За словами директорки з маркетингу Film.ua Поліни Толмачової, до виходу стрічки в прокат заплановано масштабну промокампанію. 

Нагадаємо, фільм «Фокстер і Макс» став переможцем Восьмого пітчингу Держкіно й отримав майже 38,5 млн грн державної фінансової підтримки, що склало 90% від загального бюджету. 

Нагадаємо, Літній кіноринок традиційно проходить в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю, який цього року проходить з 12 до 20 липня. Стежте за новинами та головними подіями фестивалю на «Детекторі медіа» за тегом ОМКФ-2019. Генеральним медіапартнером фестивалю є канал «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY