detector.media
13.07.2019 09:55
У будівлю «112 Україна» вистрелили з гранатомета, поліція кваліфікує інцидент як теракт
У будівлю «112 Україна» вистрелили з гранатомета, поліція кваліфікує інцидент як теракт
У Києві введена спеціальна поліцейська операція для затримання стрільця.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, внаслідок пострілу ніхто не постраждав. Правоохоронці кваліфікували подію як терористичний акт.

«О 3:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що місцеві мешканці чули звук, схожий на вибух, на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі міста. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, вибухотехніки, кінологи та екіпажі патрульних. Прибувши на виклик, поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі та оточили територію, прилеглу до місця злочину. При відпрацюванні знайшли відстріляний тубус гранатомета, який направлять на проведення експертизи», - йдетсья в повідомленні.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці намагаються встановити та затримати правопорушника. Усі зібрані матеріали будуть за підслідністю передані у Службу безпеки України для подальшого розслідування.

Нагадаємо, 12 липня канал «112 Україна» повідомив, що звернувся до СБУ через запланований мітинг під його будівлею через майбутній показ фільму Олівера Стоуна із Медведчуком та Путіним. Також канал звернувся до дипломатичних установ та міжнародних організацій у сфері захисту прав журналістів. На каналі заявили, що опинились «під загрозою прямого фізичного нападу з боку радикально налаштованих організацій».

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice, 112.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY