detector.media
12.07.2019 18:25
Нацрада вилучила три телеканали з переліку дозволених для ретрансляції в Україні
Нацрада вилучила три телеканали з переліку дозволених для ретрансляції в Україні
На засіданні 12 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вилучила телеканали Wedding, Jetix та Jetix Play (юрисдикція Великої Британії) із Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Про це повідомляється на сайті Нацради.

Зазначається, що рішення було ухвалено на підставі результатів моніторингу Нацради, а також листів від правовласників компаній і регуляторного органу Великої Британії - Ofcom.

Так, моніторинг іноземних програм за 2019 рік засвідчив, що телеканали Wedding, Jetix та Jetix Play не здійснюють мовлення на території України.

Правовласник телеканалу Wedding (Creamdove Limited), повідомив на запит Нацради, що відповідного мовника було ліквідовано. Правовласник Jetix і Jetix Play (Walt Disney Company Limited), також сповістив, що ці телеканали припинили мовлення.

Регулятор Великої Британії Ofcom у відповідь на лист Національної ради поінформував, що не ліцензував суб’єктів із логотипами Wedding, Jetix і Jetix Play.

З огляду на з’ясовану інформацію телеканали було вилучено з переліку дозволених для ретрансляції в Україні.

Нагадаємо, раніше Нацрада вилучила іноземний телеканал MGM Channel HD з переліку іноземних програм , які дозволені до ретрансляції на території України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY