detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
12.07.2019 12:51
StarLightMedia створила інформаційний продакшн «СЛМ Новини»
StarLightMedia створила інформаційний продакшн «СЛМ Новини»
Група StarLightMedia створила окремий продакшн для виробництва інформаційного та суспільно-політичного контенту і зареєструвала його як суб’єкта інформаційної діяльності.

11 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала ТОВ «СЛМ Новини» як суб’єкта інформаційної діяльності. Керівник компанії – Олександр Богуцький, директор-президент каналу ICTV, який у StarLightMedia очолює дивізіон «Новини».

Власником українського продакшну є кіпрська компанія StarLight Media Limited. За даними державного реєстру, кінцевий бенефіціар у компанії відсутній, оскільки «немає фізичної особи, яка здійснює вирішальний вплив на управління або господарьку діяльність юридичної особи, або яка здійснює вплив шляхом прямого або опосередкованого володіння часткою в юридичній особі у розмірі 25 чи більше відсотків статутного капіталу або прав голосу в юридичній особі».

«У нас відбуваються реорганізаційні дії. По суті ця компанія здійснює виробництво інформаційного контенту, суспільно-політичного, який розміщується в ефірі ICTV, СТБ, Нового каналу. По суті здійснює діяльність студії-виробника», – пояснив причини реєстрації компанії як суб’єкта інформаційної діяльності представник групи StarLightMedia в Нацраді Геннадій Кизима.

На запитання членів Нацради, чи виокремлення виробництва новин в окрему компанію зроблено не для того, що телеканали згодом могли казати, що не несуть ніякої відповідальності за контент, який вони просто «купили», представник StarLightMedia сказав, що таких намірів у холдингу не мають.

Нагадаємо, 16 серпня 2018 року медіагрупа StarLightMedia презентувала своїм співробітникам проект «Трансформація», покликаний перебудувати її бізнес-процеси, оргструктуру та корпоративну культуру.

1 листопада 2018 року члени правління медіагрупи StarLightMedia представили працівникам нову організаційну структуру, а 26 листопада було оголошено список затверджених керівників різних напрямків рівня N-2, які мали розпочати роботу на нових посадах із січня 2019 року.

З 1 січня у медіагрупі StarLightMedia почала діяти нова організаційна структура, яка була прийнята в рамках проекту «Трансформація». Перші зміни стосувалися дивізіонів «Виробництво», «Новини» та «Мовлення».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY