detector.media
11.07.2019 17:10
Канал «Україна» знімає новий серіал «Суддя»
Канал «Україна» знімає новий серіал «Суддя»
У Києві стартували зйомки восьмисерійного серіалу «Суддя». Його виробництвом займається компанія Mamas Film Production на замовлення каналу «Україна».

Про це 11 липня повідомляє пресслужба каналу.

«У центрі історії – загадковий Суддя, який здатен вирішити будь-яке питання. Якщо він візьметься за справу, то винуватця не тільки знайдуть, але й покарають, причому часто досить жорстоко – не згідно з законом, а згідно з принципом "око за око, зуб за зуб". Але хто ж такий цей суддя – не знає ніхто. Капітан поліції Денис Чернишов вважає справою честі знайти Суддю. Як би той не діяв, за законами справедливості, за законами держави, він – злочинець, який займається самосудом і вважає себе мало не Богом. Хоче знайти Суддю і кохана Дениса, журналістка-початківець Ірина, аби написати про все книгу», – йдеться в описі до серіалу.

Зйомки проходять у Києві та Київській області.

У серіалі знімаються актори Ксюша Жданова, Олександр Константинов, Микола Боклан, Сергій Басок, Роза Хайрулліна, Ірина Веренич-Островська, В'ячеслав Гіндій, Данило Бєлих, Володимир Ращук, Сергій Деньга, Галина Корнєєва, Віктор Жданов.

Режисер-постановник картини – Антон Щербаков, оператор-постановник – Костянтин Лобода, продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Алла Липовецька, Марина Квасова.

Нагадаємо, 5 липня стало відомо, що канал «Україна» знімає серіал «Таємниця Марії». Виробництвом 8-серійної стрічки займаються компанії «Фільмстрім» і Vileton Films.

Фото: пресслужба «України»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY