detector.media
11.07.2019 14:25
Гендиректор «Руставі-2» нецензурно відповів на заяву Путіна, який виступив проти обмежень на поставки з Грузії
Гендиректор «Руставі-2» нецензурно відповів на заяву Путіна, який виступив проти обмежень на поставки з Грузії
Генеральний директор грузинського каналу «Руставі-2» Ніка Гварамія нецензурно відповів на заяву президента Росії Володимира Путіна, який виступив проти введення обмежень на поставки вина і мінеральної води з Грузії.

Про це пише Liga.net з посиланням на грузинські ЗМІ.

«Плювати я хотів і на Боржомі, і на вино. Що, значить, ми повинні говорити, що Путін хороший, для того, щоб хтось міг ввозити в Росію Боржомі, вино і Набеглаві? Мочитися я хотів на всі три, плювати мені», – зазначив Ніка Гварамія.

Він висловив незадоволення через те, що каналу ледь не забороняють висловлювати думку заради експорту вина і мінеральної води.

«Дуже перепрошую, але ми країна або торговий об'єкт? Продавайте в Україні», – додав гендиректор «Руставі-2».

Нагадаємо, 7 липня в Грузії Георгій Габунія, ведучий авторської програми «P. S.» на телеканалі «Руставі-2», російською мовою звернувся до президента Росії Володимира Путіна, використовуючи лише нецензурні вирази. У зв’язку з інцидентом, під будівлю каналу прийшли мітингувальники, які вимагали вибачень, припинення мовлення каналу та порушення кримінальної справи. Також вони закликали ведучого та генерального директора «Руставі-2» покинути канал.

8 липня гендиректор «Руставі-2» Ніка Гварамія повідомив, що орган саморегулювання телеканалу «Руставі-2» на два місяці відсторонив від роботи ведучого авторської програми «P.S.» Георгія Габунію, який у прямому ефірі обматюкав президента Росії Володимира Путіна. Його не звільнили, через два місяці він повернеться до роботи.

Фото: скріншот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY