detector.media
11.07.2019 13:15
Держкіно назвало проєкти, які візьмуть участь в 11-му пітчингу
Держкіно назвало проєкти, які візьмуть участь в 11-му пітчингу
Державне агентство України з питань кіно оголосило перелік проєктів, які допущені до другого етапу Одинадцятого конкурсу та претендуватимуть на державну фінансову підтримку.

Відповідне повідомлення розміщено на сайті Держкіно. 

Рада з державної підтримки кінематографії під час засідання 10 липня ухвалила перелік кінопроєктів, які допущено до другого туру Одинадцятого конкурсу Держкіно. Це означає, що ці проєкти пройдуть етап публічних презентацій (пітчингу) та претендуватимуть на державну фінансову підтримку за результатами оцінювання членів Ради. 

До категорії ігрових повнометражних фільмів спільного виробництва (для широкої глядацької аудиторії) ввійшли 17 проєктів:

До категорії ігрових повнометражних фільмів художньої та культурної значущості (авторські), спільного виробництва ввійшли 11 проєктів:

У категорії ігрових повнометражних тематичних фільмів «Про героїв, які брали участь у захисті України» (для широкої глядацької аудиторії) будуть презентуватися 10 проєктів:

Категорія ігрових повнометражних фільми для дитячої аудиторії буде представлена 12 проєктами:

На пітчингу презентуватимуться 47 проєктів ігрових повнометражних національних фільмів (для широкої глядацької аудиторії):

Ігрові повнометражні фільми художньої та культурної значущості (авторські), національні - 8 проєктів:

14 ігрових повнометражних фільмів-дебютів:

Та 33 ігрові короткометражні фільми-дебюти:

Нагадаємо, на Одинадцятому пітчингу Держкіно будуть відбирати ігрові кінопроєкти. За словами голови Держкіно Пилипа Іллєнка, пітчинг відбудться в кінці липня.

Документальні стрічки братимуть участь в окремому, Дванадцятому пітчингу Держкіно. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY