detector.media
11.07.2019 10:30
Джеймі Флай стане новим президентом «Радіо Свобода», а Дейзі Сінделар - головною редакторкою
Джеймі Флай стане новим президентом «Радіо Свобода», а Дейзі Сінделар - головною редакторкою
Вони обійматимуть свої посади із 1 серпня 2019 року.

З 1 серпня 2019 року Джеймі Флай стане новим президентом і генеральним директором некомерційної медіакорпорації «Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода». Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Джеймі Флай – фахівець у сфері зовнішньої політики. Він працював у фонді Германа Маршалла в США. Раніше він працював в американському Конгресі, займав різні керівні посади в Раді національної безпеки і Міністерстві оборони США.

«Розуміння Джеймі Флаєм геополітики, його відданість правам людини і широкі контакти у Вашингтоні і по всьому світу зробили його ідеальним кандидатом на посаду голови медіакорпорації. З його допомогою Радіо Свобода продовжить надавати високоякісний контент на всіх платформах у Східній Європі, Центральній Азії, Афганістані, Пакистані й Ірані», – заявив голова правління Агентства США з глобальних медіа Кен Вайнштейн.

Також з 1 серпня віце-президентка Дейзі Сінделар, яка виконувала обов'язки президента з грудня 2018 року, займе пост головної редакторки «Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода».

Вона змінить Ненада Пейіча на цій посаді. Сінделар з 2001 року займала різні управлінські позиції в компанії, зокрема була регіональною директоркою і директоркою «Настоящего времени», цілодобової телевізійної та цифрової мережі і спільного проекту РСЕ/РС і «Голосу Америки». Сінделар володіє російською мовою. Перш ніж приєднатися до команди РСЕ/РС, вона працювала кореспонденткою і редакторкою в Росії. У 2014 році в якості кореспондентки «Радіо Свобода» Сінделар відвідала кілька міст України, працюючи над проєктом «Моя Україна».

Нагадаємо, у серпні 2018 року ЗМІ повідомили, що Томас Кент, попередній президент «Радіо Свобода» залишає посаду. Він пішов з посади очільника медіакорпорації в жовтні 2018 року після дворічної роботи.

Томас Кент до цього багато років працював в інформаційному агентстві Associated Press. Керував Московським бюро AP, відділом міжнародної інформації, займав пост заступника керуючого редактора. Багато в чому завдяки Кенту в AP були проведені редакційні та технічні реформи. Він зіграв головну роль у стратегічному плануванні агентства та розвитку нових мультимедійних служб.

Більше про Томаса Кента читайте в його інтерв'ю для «Детектора медіа».

Фото: «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY