detector.media
10.07.2019 17:09
«112 Україна» покаже фільм Олівера Стоуна з Медведчуком та Путіним
«112 Україна» покаже фільм Олівера Стоуна з Медведчуком та Путіним
Канал «112 Україна» 16 липня покаже документальну стрічку американського режисера Олівера Стоуна «Нерозказана історія України», головними героями якої стали Володимир Путін та Віктор Медведчук.

Про це йдеться на офіційному сайті каналу. 

У стрічці «Нерозказана історія України» Олівер Стоун розповідає нібито історію України з 2003 року, називаючи війну з Росією громадянською війною, а Медведчука - «лідером опозиції». Росія в цьому фільмі не зображена як країна-агресор, режисер підтримує російську версію про події в Україні 2014 року. 

Фільм базується на розповіді Віктора Медведчука та його дружини, телеведучої Оксани Марченко й доповнюється міркуваннями президента РФ Володимира Путіна. 

Прем'єра стрічки відбулася 4 липня на італійському кінофестивалі в Таорміні, де були присутні Медведчук із дружиною. Канал «112 Україна» присвятив цій події окремі новинні сюжети 30 червня та 3 липня.

Нагадаємо, в 2016 році Олівер Стоун презентував антимайданівський фільм «Україна у вогні», в якому стверджувалося, що Майдан організувало Центральне розвідувальне управління США. Для створення стріки режисер брав інтерв'ю у президента РФ Володимира Путіна, колишнього президента-втікача України Віктора Януковича та міністром внутрішніх справ тих часів Віталія Захарченка. 

Співрежисером обох стрічок є українець Ігор Лопатьонков. 

У 2017 році Олівер Стоун випустив серіал під назвою «Путін».

Фото: Новинарня

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY