detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
10.07.2019 16:15
Ольга Герасим’юк про призначення Юрія Зіневича до Нацради: це корисне і правильне рішення
Ольга Герасим’юк про призначення Юрія Зіневича до Нацради: це корисне і правильне рішення
Перша заступниця голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк вважає призначення Юрія Зіневича членом Нацради корисним і правильним рішенням президента Володимира Зеленського для регулятора й інформаційної сфери. Про це вона сказала в коментарі «Детектору медіа».

За її словами, вона знає пана Зіневича ще з часів роботи на «1+1», де він працював у юридичній службі, а коли стала народною депутаткою, запросила пана Зіневича помічником-консультантом з медійних питань.

«Юрія Зіневича добре знаю протягом уже років двадцяти. Коли прийшла на запрошення Олександра Роднянського на тодішній 1+1, коли починалася ера нового українського телебачення, – це десь 1995-1997 роки – Юрій працював там у юридичній службі, був на мій погляд бездоганно професійним. Пішла я, як відомо, до Верховної Ради після Помаранчевої революції. Працювала в Комітеті свободи слова – і запросила Зіневича до себе референтом-консультантом з медійних питань, він допомагав мені в роботі саме в цій сфері», – розповіла пані Герасим’юк.

На запитання, чи мала вона стосунок до призначення пана Зіневича до Нацради та чи зверталися до неї за порадою з Офісу президента, перша заступниця голови Нацради відповіла: «Офіс президента не ухвалює своїх рішень на підставі консультацій зі мною – але якби моєї думки спитали, то я би сказала, що призначити Юрія членом Нацради – це чудове рішення, корисне й правильне для регулятора й інформаційної сфери».

Нагадаємо, 9 липня президент України Володимир Зеленський призначив Юрія Зіневича членом Нацради. Останнім часом Юрій Зіневич працював віцепрезидентом адвокатського об’єднання «Адвокатська фірма “Наше право”». А у 2006-2007 роках працював штатним помічником-консультантом народної депутатки п’ятого сликання Ольги Герасим’юк – нині першої заступниці голови Нацради.

Фото: фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY