detector.media
10.07.2019 13:46
«Чисте небо» для боротьби з піратством розпочало співпрацю з Українською міжбанківською асоціацією членів платіжних систем «ЄМА»
«Чисте небо»  для боротьби з піратством розпочало співпрацю з Українською міжбанківською асоціацією членів платіжних систем «ЄМА»
Ініціатива «Чисте небо» підписала меморандум про співпрацю з Українською міжбанківською асоціацією членів платіжних систем «ЄМА» для того, щоб протидіяти піратству.

Про це повідомляє ініціатива.

Метою підписання меморандуму є залучення всієї банківської системи України до процесу боротьби з піратством. «Таким чином, виявляючи сервіси, до яких у правовласників є претензії, що потрапляють до «чорного» списку http://blacklists.org.ua, банківська система має можливість отримувати інформацію про «недобросовісних клієнтів»  і не співпрацювати з ними», - йдеться у повідомленні «Чистого неба».

«ЄМА» та Ініціатива «Чисте небо» вбачає в боротьбі з піратством можливість протидіяти злочинності та зменшення несприятливих умов для розвитку економіки нашої держави.

«Будь-які кроки в напрямку використання споживачами легального контенту цінні не тільки з юридичних причин, відповідні заходи знижують ризики впливу на громадян проявів соціального інжинірингу, громадяни перестають довіряти “безкоштовним” пропозиціям, “no-name” сайтам, перестають споживати неперевірений та небезпечний цифровий контент та належним чином починають сприймати псевдо-фінансові пропозиції. Це безумовно стимулює соціальну відповідальність та правосвідомість громадян та  дозволяє учасникам цифрового економіки бути убезпечениеми від різноманітних технічних, фінансових та юридичних ризиків», -  вважає Олександр Карпов, директор Української міжбанківської асоціації членів платіжних систем «ЄМА».

Нагадаємо, ініціатива «Чисте небо» вводить так званий «партнерський принцип» у боротьбі з піратством. Він полягає у тому, що якщо один з учасників ініціативи повідомляє про те, що його «піратять», то інші учасники можуть розірвати з таким провайдером договір, а якщо це — сайт, то прибрати з нього свій плеєр.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY