detector.media
10.07.2019 13:02
Фестиваль анімації Linoleum-2019 оголосив програму
Шостий Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіамистецтва Linoleum пройде 4-8 вересня цього року в кінотеатрі «Жовтень».

Про це повідомляє прес-служба фестивалю. 

За словами організаторів, цього року на конкурсні та позаконкурсні програми фестивалю було подано понад 2700 анімаційних робіт.

До конкурсних програм було відібрано 87 фільмів, які ввійшли до Міжнародного, Українського конкурсів та конкурсу Комерційної анімації. 

На міжнародну конкурсну програму було подано близкьо 1300 заявок, з яких експертна комісія обрала 52 анімаційні стрічки Великої Британії, США, Німеччини, Франції, Данії, Польщі, Ізраїлю, Бразилії, Естонії, Китаю, Японії, Ірану, Лівану тощо.

До участі в Українському конкурсі було подано 90 робіт, серед яких комісія обрала вісім, а саме:

До конкурсу Комерційна анімація, яка зазвичай складається з музичних кліпів та рекламних роликів, виконаних в анімаційній техніці, було подано понад 150 заявок, серед яких до конкурсу потрапили 27 робіт.

З повним переліком учасників конкурсних програм можна ознайомитись тут

Фестиваль Linoleum організовує анімаційна студія Animagrad. Цього року він проходитиме за підтримки Українського культурного фонду, Державного агентства з питань кіно, Посольства Королівства Нідерланди в Україні та Австрійського культурного форуму в Києві.

Фото: прес-служба фестивалю

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY