detector.media
09.07.2019 13:58
Партія «Голос» одним з перших планує подати в Раду законопроєкт про деолігархізацію ЗМІ, – Рахманін
Партія «Голос» одним з перших планує подати в Раду законопроєкт про деолігархізацію ЗМІ, – Рахманін
Журналіст та кандидат у народні депутати від політичної партії «Голос» Сергій Рахманін повідомив, якщо партія пройде в парламент, то одним з перших подасть до Верхвоної Ради законопроєкт про обмеження впливу олігархів на медіа.

Про він заявив в інтерв'ю Цензор.нет.

«Один з перших законопроєктів, який ініціюватиме партія, якщо пройде до Верховної Ради (а я впевнений, що вона пройде), стосується обмеження впливу олігархів на засоби масової інформації. І навряд чи це законопроєкт, в якому зацікавлений той же Пінчук», – наголосив Сергій Рахманін.

За його словами, лідер партії Святослав Вакарчук на запитання про можливі зв'язки людей у списку з олігархами відповів, що «ніяких олігархів немає».

Водночас пан Рахманін наголосив, що в нього немає зв’язків із лідером іншої партії – Анатолієм Гриценком.

«Ніколи не існувало зв'язку між Рахманіним і Гриценком. Гриценко – самодостатній персонаж, Мостова – самодостатній і Рахманін – самодостатній ... Тому ті зв'язки, які для когось є очевидними, насправді далеко не завжди відповідають дійсності...», – додав він.

Нагадаємо, 8 червня стало відомо, що перший заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня. Україна», автор програм «Апокриф» на «Радіо НВ» та «Гра у класику» на телеканалі ZIK Сергій Рахманін піде на парламентські вибори з партією «Голос» Святослава Вакарчука.

14 червня Сергій Рахманін заявив, що припиняє співпрацю з каналом ZIK, він був автором програми «Гра у класику».

У коментарі «Детектору медіа» Сергій Рахманін розказав, що не бере участі в жодних заходах, які організовує партія «Голос», поки не припинив своєї діяльності як журналіст. У журналістиці він планує працювати до кінця червня.

Сергій Рахманін 2 липня провів свій останній ефір програми «Апокриф» на «Радіо НВ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY