detector.media
08.07.2019 18:43
МІП закликає українських туристів просити включати у зарубіжних готелях UATV
МІП закликає українських туристів просити включати у зарубіжних готелях UATV
У Міністерстві інформаційної політики закликали українських туристів, які подорожують за кордон, звертатися до адміністрації готелів з проханням включати в їхню сітку мовлення телеканал іномовлення UATV.

З таким закликом виступила перша заступниця міністра Еміне Джапарова під час прес-конференції у Херсоні, йдеться в повідомленні UATV з посиланням на Херсон Online.

«Закликаю кожного українця, який подорожує за кордоном і відпочиває в готелях, звертатися до адміністрації готелів з проханням включати у свою сітку мовлення телеканал UATV, наприклад. Це насправді комерційні речі, коли є запит від людей, тоді будуть включати цей канал готелі, вони повинні реагувати на запити від громадян України», – сказала Еміне Джапарова.

Також вона додала, що UATV мовить про нашу державу із трьох супутників різними мовами. Телеканал покриває Європейський і Азійський континенти, а також частину Латинської Америки. Збільшити кількість готелів, які транслюватимуть UATV, можуть допомогти саме туристи, якщо створять відповідний запит, тому що адміністрація готелів не включатиме його до своєї сітки мовлення з власної ініціативи.

Нагадаємо, канал UATV отримав від Нацради дозвіл на тимчасове мовлення у зоні ООС і на адмінмежі з окупованим Кримом.

Фото: UATV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY