detector.media
08.07.2019 11:04
Данилюк повідомив, що РНБО працює над рішенням щодо телемосту між каналами «Россия 24» і NewsOne
Данилюк повідомив, що РНБО працює над рішенням щодо телемосту між каналами «Россия 24» і NewsOne
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Данилюк повідомив, що відомство працює на рішення щодо проведення українським телеканалом NewsOne та російським державним канал «Россия 24» телемосту під назвою «Надо поговорить».

Про це 8 липня він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Прошу припинити істерику. Особливо тих, хто за останні роки з позиції Президента сприяв підсиленню позиції кума Путіна – Медведчука в Україні. Тих, хто дав йому можливість виступати перемовником, скупити телеканали на партнерських умовах. Тих, хто на тих самих умовах дозволив йому побудувати надприбутковий енергоресурсний бізнес. Було очевидно, що Медведчук робить це не як хоббі. Будівництво незаконних "мостів" вже стає спеціалізацією Росії», – наголосив пан Данилюк.

Крім того, на його думку, «кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися».

«Ми як сильна країна маємо реагувати впевнено, без зайвих емоцій та паніки. Бо саме на це і розрахунок. Кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися. Нам потрібно тримати голову холодною. Працюємо над рішеннями», – підкреслив він.

Нагадаємо, 7 липня ведучий Дмитро Кисельов оголосив у своїй програмі «Вести недели», що український телеканал NewsOne, що належить соратнику Віктора Медведчука Тарасові Козаку, та російський державний канал «Россия 24» проведуть телеміст під назвою «Надо поговорить». 

Фото: Олександр Данилюк / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY