detector.media
04.07.2019 11:59
На Портнова та NewsOne подають позов до суду
На Портнова та NewsOne подають позов до суду
Активіст, колишній очільник одеського осередку «Правого сектору» та керівник громадської організації «Небайдужі» Сергій Стерненко повідомив, що подаватиме позов про захист честі та гідності проти телеканалу NewsOne та Андрія Портнова, ексзаступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича.

Про це Сергій Стерненко повідомив на своєму YouTube-каналі.

За його словами, Андрій Портнов нібито організовував масштабні інформаційні кампанії проти нього. Зокрема, пан Стерненко стверджує, що ексзаступника глави АП часів Януковича став на захист нападників, які вчинили на нього низку замахів. Зазначимо, що на активіста в 2018 році тричі скоювали замахи, під час одного з яких він наніс смертельного удару нападнику.

«Я подаю на нього до суду, це позов про захист честі та гідності. Оскільки Портнов розповсюджував свою брехню щодо мене на телеканалі NewsOne, я подаю також до суду і на телеканал NewsOne», – наголосив він.

Крім того, активіст заявив, що самостійно буде представляти свої інтереси в суді. Він висловив сподівання, що Андрій Портнов вчинить так само. 

Нагадаємо, телеканал NewsOne з 21 червня запустив нову програму «Злочин і покарання», ведучими якої стали Василь Голованов та Андрій Портнов, заступник голови Адміністрації експрезидента Віктора Януковича.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY