detector.media
04.07.2019 10:57
У StarLightMedia звинуватили в сексизмі президента Федерації велоспорту, якій пропонував журналістці СТБ поцілуватися
У StarLightMedia звинуватили в сексизмі президента Федерації велоспорту, якій пропонував журналістці СТБ поцілуватися
Президент Федерації велоспорту Олександр Башенко під час запису коментаря звинуватив журналістку програми «Вікна» (СТБ) Олену Лунькову у брехні, у вживанні алкоголю та пропонував поцілуватися. Медігрупа StarLightMedia засудила дії очільника Федерації щодо журналістки компанії та звинуватила його в сексизмі.

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

Зазначимо, що під час запису коментаря журналістка та Олександр Башенко обмінялися звинувачення в тому, що вони нібито перебувають в нетверезому стані. Зокрема, Олена Лунькова сказала президенту Федерації, що він «напідпитку з нею розмовляє». Він відповів, що «теж відчуває від неї запах алкоголю». Після пропозиції журналістки перевірити, чи дійсно він перебуває в стані алкогольного оп’яніння, Олександр Башенко запропонував поцілунок, як своєрідний тест на алкоголь.

«То що? Поцілуємся?», – сказав він.

У StarLightMedia вважають, що Федерації велоспорту має звільнити Олександра Башенка.

«Ми засуджуємо поведінку Олександра Башенка, вважаючи це відкритим проявом сексизму. Такі висловлювання про людей з боку посадової та публічної особи неприпустимі в європейській країні. Я вважаю, звільнення Башенка – справа честі для Федерації велоспорту», – наголосив  президент StarLightMedia, керівник дивізіону «Новини» Олександр Богуцький.

Нагадаємо, раніше Олександр Башенко публічно нахамив та погрожував українській велосипедистці Ганні Соловей, яка виборола перше місце на Європейських ігор у Білорусі.

Конфлікт розпочався після того, як Федерація велоспорту України у Facebook привітала з цим досягненням не Ганну Соловей, а голову Київської міської федерації велоспорту Мухомора C.М. Натомість вона заявила, що пан Мухомор не має до її успіху ніякого відношення. Олександр Башенко, своєю чергою, заявив наступне: «ти відкрила рот, тепер ти за це будеш платити. У тебе є підписаний тобою контракт. Ти випадково виграла гонку і вирішила, що у тебе з'явилося право в порушення умов контракту відкривати рот?». Він також пригрозив українській велосипедистці виключенням: «будеш робити роботу – приймемо тебе, будеш смердіти – проженемо і не згадаємо як звали».

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY