detector.media
03.07.2019 18:28
Розпочалися зйомки лицарської фентезі-казки «Джура-Королевич» - Держкіно
Розпочалися зйомки лицарської фентезі-казки «Джура-Королевич» - Держкіно
2 липня кінокомпанія «Кобза фільм» розпочала зйомки у Тараканівському форті на Рівненщині.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно.

За сюжетом, Джура-Іванко у день свого 16-річчя дізнається, що він є сином короля Юрія Хороброго і що має очолити вирішальну битву зі Злом. Узурпатор престолу Егерт, який підступно і за допомогою чар вбив Юрія, понад усе бажає позбутися спадкоємця, щоб стати абсолютним володарем. І єдине, що дозволяє світу Добра перемогти, – це здатність Іванка слухати своє серце, вчиняти відчайдушні та жертовні вчинки.

У ролях: Максим Cамчик, Таїсія-Оксана Щурук, Аліна Коваленко, Вячеслав Довженко, Олексій Вертинський, Віталій Салій, Костянтин Темляк, Олександр Кобзар, Михайло Кукуюк, Євген Олійник, Олексій Тритенко, Дмитро Рибалевський, Володимир Ращук та інші.

Нагадаємо, кінопроект фільму «Джура-Королевич» став одним із переможців Восьмого конкурсного відбору Держкіно.

Тоді режисером було оголошено Віктора Придувалова, виробником - компанію «Євромедіа Компані», власником якої є Павло Грицак, колишній заступник виконавчого директора центральної дирекції НСТУ. 

Пізніше Держкіно уклало контракт на виробництво стрічки «Джура-Королевич» із компанією «Євромедіа фільм 2», власником якої до листопада 2018 року був Павло Грицак, а тепер кінцевим бенефіціаром є Євгенія Котенко. Змінився й режисер фільму, ним став Антон Гойда.

Реліз фільму в Україні запланований на 2020 рік.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY