detector.media
03.07.2019 11:02
Прямий веде переговори з ексведучою ZIKу Тетяною Даниленко
Прямий веде переговори з ексведучою ZIKу Тетяною Даниленко
Прямий канал веде переговори з колишньою ведучою ZIKу Тетяною Даниленко.

Цю інформацію Тетяна Даниленко особисто підтвердила «Детектору медіа» .

За її словами, наразі вона має кілька пропозицій. Однак остаточного рішення ще не прийняла.

Напередодні у коментарі «Детектор медіа» керівниця Прямого каналу Світлана Орловська зазначила, що перемовини ведуться з експрацівниками каналу ZIK, які звільнилися після зміни власника каналу.

Тетяна Даниленко з березня 2018 року вела на каналі ZIK проект «Гра з вогнем», який виходив у ефір щопонеділка та щосереди о 21:30.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука – Тарас Козак. Він об’єднав три свої інформаційні телеканали – «112 Україна», NewsOne і ZIK – у медіахолдинг «Новини», який очолив Олексій Семенов (колишній керівник телеканалів «112 Україна», NewsOne і Прямого каналу).

Через зміну власника низка топменеджерів медіахолдингу ZIK заявили про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич, керівниця департаменту виробництва власних програм Ольга Мовчан, шеф-редактор новин телеканалу Роман Недзельський, головна редакторка інформаційного агентства ZIK Тетяна Вергелес. Також на каналі вирішили закрити свої програми Вахтанг КіпіаніСергій Рахманін,Тетяна Даниленко, призупинив вихід своєї програми Остап Дроздов. Пізніше про звільнення із ZIK заявили телеведучі Лейла Мамедова та Остап Дроздов.

Фото: Фейсбук Тетяни Даниленко

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY