detector.media
02.07.2019 18:21
Канал UATV покаже серію спецінтерв’ю з Ukraine Reform Conference у Торонто
Канал UATV покаже серію спецінтерв’ю з Ukraine Reform Conference у Торонто
З 2 по 4 липня в Канаді відбудеться міжнародна конференція з підтримки українських реформ – Ukraine Reform Conference.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу іномовлення UATV.

У межах конференції телеканал UATV разом із компанією Agriteam Canada запускають серію спецінтерв’ю про реформи в Україні. В ефірі покажуть ексклюзивні матеріали з Торонто: новини, гостей та обговорення.

Зазначається, що на конференції буде присутнім президент України Володимир Зеленський, уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба, віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко та в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

Нагадаємо, що на Ukraine Reform Conference будуть презентовані «Принципи Торонто» — ключові пріоритети проведення реформ в Україні від громадянського суспільства, над якими працювала в тому числі й ГО «Детектор медіа». Участь у конференції беруть і представники ГО «Детектор медіа» – директорка Галина Петренко та заступниця шеф-редактора, голова Наглядової ради НСТУ Світлана Остапа.

Ukraine Reform Conference – щорічна міжнародна подія, присвячена експертному обговоренню прогресу реформ в Україні. З 2017 року конференція об’єднує українських та міжнародних державних посадовців, бізнесменів топ-рівня, представників країн ЄС, НАТО, G7 та громадянського суспільства задля підбиття річних підсумків процесу реформування в Україні та обговорення подальших пріоритетних кроків і перспектив.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY