detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
02.07.2019 16:35
У ефір «Радіо НВ» замість проєкту Рахманіна повертається програма «Час відповідати»
У ефір «Радіо НВ» замість проєкту Рахманіна повертається програма «Час відповідати»
На «Радіо НВ» щовівторка о 20:00 виходитиме програма «Час відповідати», яку повертають в ефір замість програми Сергія Рахманіна «Апокриф». Ведучим «Час відповідати» буде Валерій Калниш.

Про це головний редактор «Радіо НВ» Валерій Калниш повідомив у коментарі «Детектору медіа».

За його словами, програма не виходила в ефір приблизно півтора місяця.

«Це буде програма "Час відповідати", вона вже йшла в нас в ефірі. <…> Політична складова, як була, так і залишиться по вівторках – просто це буде програма "Час відповідати"», – розповів пан Калниш.

Програма виходить в форматі інтерв’ю. Серед гостей проєкту – президенти, прем’єрміністри, діючі політики, міністри, мери тощо.  

Як писав «Детектор медіа», журналіст та ведучий Сергій Рахманін 2 липня проведе свій останній ефір програми «Апокриф» на «Радіо НВ»

Нагадаємо, 8 червня стало відомо, що перший заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня. Україна», автор програм «Апокриф» на «Радіо НВ» та «Гра у класику» на телеканалі ZIK Сергій Рахманін піде на парламентські вибори з партією «Голос» Святослава Вакарчука.

14 червня Сергій Рахманін заявив, що припиняє співпрацю з каналом ZIK, він був автором програми «Гра у класику».

У коментарі «Детектору медіа» Сергій Рахманін розказав, що не бере участі в жодних заходах, які організовує партія «Голос», поки не припинив своєї діяльності як журналіст. У журналістиці він планує працювати до кінця червня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY