detector.media
01.07.2019 20:42
«Схованки» змагатимуться в основному конкурсі кінофестивалю у Франції
«Схованки» змагатимуться в основному конкурсі кінофестивалю у Франції
Багатосерійна кримінальна драма «Схованки» виробництва Film.ua візьме участь в основному конкурсі французського фестивалю Series Series.

Про це повідомляється на сайті Film.ua.

«Ми надзвичайно раді бути представленими у програмі такого престижного фестивалю. Цього року Series Series відібрали вісім європейських серіалів, і "Схованки" в їх числі. Показ буде проходити на великому екрані в стародавньому замку Фонтенбло. Серед запрошених гостей – найвідоміші європейські продюсери, сценаристи, режисери. Хвилююче і цікаво побачити їх реакцію. Також Series Series – це активна робоча площадка для творців європейського контенту. Сюди приїзжають для обміну досвідом, визначення трендів і напрацювань», - розповіла креативна продюсерка фільму Олеся Лук’яненко.

Нагадаємо, раніше відбувся перший східно-європейський показ «Схованок» на найбільшому у Східній Європі ринку контенту NATPE, в Будапешті.

Як відомо, в квітні стрічка стала одним з десяти фіналістів конкурсу MIPDrama Buyers Summit «Схованки» – перший в історії український серіал, який буде представлений на престижному світовому конкурсі телевізійних фільмів.

Проєкт серіалу «Схованки» брав участь у пітчингу телесеріалів Odesa IFF ScripTeast Series Projects на минулорічному Одеському міжнародному кінофестивалі.

Його також було представлено на кіноринку European Film Market у рамках 68 Берлінського Міжнародного кінофестивалю.

Міжнародним дистриб'ютором серіалу стала компанія ZDF Enterprises. 

Як писав «Детектор медіа», телевізійний показ заплановано на осінь 2019 року на каналі ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY