detector.media
01.07.2019 11:41
Group DF спростувала чутки про продаж Фірташем частки «Інтера»
Group DF спростувала чутки про продаж Фірташем частки «Інтера»
Група компаній Дмитра Фірташа Group DF спростувала чутки про нібито продаж ним своєї частки в телеканалі «Інтер».

Про це повідомляє прес-служба Group DF.

«Group DF категорично спростовує поширену низкою українських медіа інформацію про нібито продаж Дмитром Фірташем своєї частки в телеканалі «Інтер». Ніяких переговорів про продаж частки Дмитра Фірташа в телеканалі «Інтер» ні з ким не велося і на сьогоднішній не ведеться», – йдеться в повідомленні.

У Group DF переконані, що поява цієї інформації є «навмисним інформаційним вкиданням, запущеним політичними опонентами Дмитра Фірташа». Крім того, у прес-службі додали, що може йтися про «недобросовісну конкуренцію, аж до підготовки рейдерської атаки на медіа-актив Group DF».

Раніше в Telegram-каналі «Українського Інституту аналізу та менеджменту політики» з’явилося повідомлення про те, що Віктор Медведчук нібито купив у Дмитра Фірташа 80% акцій телеканалу «Інтер». Цю інформацію поширила низка ЗМІ.

30 чеврня прес-служба голови політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука спростувала інформацію про купівлю ним каналу «Інтер» або частки в ньому, зазначивши, що немає планів стосовно реалізації відповідної угоди.

Фото: Українська правда 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY