detector.media
28.06.2019 16:17
Прес-служба Медведчука не допустила на передачу українських заручників журналістів «Радіо Свобода»
Прес-служба Медведчука не допустила на передачу українських заручників журналістів «Радіо Свобода»
Прес-служба голови політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука 28 червня не пустила журналістів «Радіо Свобода» на передачу українських заручників, яких незаконно утримували в ОРДЛО.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Зазначається, що журналісти видання вранці подали до прес-служби Віктора Медведчука список для акредитації та отримали підтвердження, що можуть бути на події.

«Проте в аеропорті охорона не виявила прізвищ кореспондентів Радіо Свобода. Пізніше охороні повідомили, що Радіо Свобода не пройшла узгодження прес-служби Медведчука. Жодних пояснень від прес-служби отримати не вдалося», – йдеться в повідомленні.

Вдень бойовики привезли в Мінськ чотирьох українських заручників, літак прибув з Ростова-на-Дону (РФ). Віктор Медведчук заявив, що звільнені заручники 28 червня мають прилетіти до Києва.

Нагадаємо, 27 червня голова політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук провів зустріч із ватажками бойовиків ОРДЛО Денисом Пушиліним і Леонідом Пасічником у Мінську. Подію транслювали телеканали «112 Україна», NewsOne та ZIK. У ході зустрічі вони домовилися про звільнення з полону бойовиків чотирьох українців, троє з яких – військові. А саме: Дмитра Великого, Якова Веремейчика, Едуарда Міхеєва і Максима Горянінова.

Фото: Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY