detector.media
26.06.2019 17:52
Олександр Мельничук та Сергій Мамаєв планують перезапустити канал «Київ»
Олександр Мельничук та Сергій Мамаєв планують перезапустити канал «Київ»
Олександр Мельничук став генеральним продюсером муніципального телеканалу «Київ», а Сергій Мамаєв очолив інформаційну службу мовника.

Про це «Детектору медіа» повідомив Сергій Мамаєв.

Основним завданням нової команди, як розказав «Детектору медіа» Олександр Мельничук, стане перезапуск каналу. Нова концепція розробляється.

«Можливо, ми це зможемо зробити до нового сезону. Поточну роботу зі змінами в новинах, графічним оформленням ми вже почали», - сказав він.

Телеканал «Київ» планує розширює штат. На сторінці мовника у фейсбуці йдеться про те, що журналістів, зокрема, шукають у відділ новин. Також, за словами Олександра Мельничука, незабаром буде змінений технічний директор.

Олександр Мельничук у 2018 році був директором телеканалу «Історія ЕМ» (ТОВ «Євромедіа Україна»), який належить телепродюсеру Павлу Грицаку. Однак кілька місяців тому залишив компанію. А Сергій Мамаєв раніше працював на посаді головного редактора ток-шоу «Право на владу» в «1+1 медіа».

Сергій Мамаєв та Олександр Мельничук, разом з Павлом Грицаком, працювали в Національній телекомпанії України (тепер – НСТУ). Також  Олександр Мельничук і Сергій Мамаєв разом працювали на телеканалі НТН.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко призначив Юрія Лященка виконувачем обов’язків керівника телеканалу «Київ». Раніше канал очолювала Світлана Криворучко. Юрій Лященко разом з дружиною Наталією Лященко в минулому володів супутниковими телеканалами Star TV і «Погода ТБ», вони співзасновники інтернет-радіостанції української музики Radio1.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY