detector.media
25.06.2019 13:20
Film.ua знімає молодіжний серіал «Новенька» для Нового каналу
Film.ua знімає молодіжний серіал «Новенька» для Нового каналу
20-серійна молодіжна мелодрама з елементами детективу має вийти в ефір Нового каналу восени цього року.

Про це повідомляє прес-служба компанії Film.ua.

У центрі сюжету серіалу «Новенька» – учні елітної школи, їхні батьки та вчителі, а також поліцейські, які проводять у школі секретне розслідування.

У школу для багатих проти своєї волі потрапляє Віра, дівчина з бідної сім'ї. У неї є таємне завдання від поліції, яке вона змушена виконувати через свої особисті обставини. Дівчина одразу опиняється у центрі заплутаної детективної інтриги і шкільних конфліктів. Крім того, її чекає справжнє перше кохання.

Головні ролі в серіалі виконають Єгор Козлов, Анастасія Нестеренко, Євген Лісничий, Ярослав Шахторін, Катерина Дичка, Ірина Макарова та інші. Акторів було відібрано на кастингах, які тривали близько пів року. 

Саундтреком до серіалу стануть пісні українського співака Меловіна, а сам він стане голосом головного героя, коли той співатиме в кадрі.

Режисери-постановники – Павло Мащенко, Максим Гуленко. Оператор-постановник – Володимир Остапець. Продюсерка – Анна Єлісєєва. Шоуранерка –  Юлія Міщенко. Художниця з костюмів –  Оксана Тімоніна. Художниця-постановниця – Наталія Барташ. Художниця з гриму – Катерина Даль.

Фото: прес-служба Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY