detector.media
24.06.2019 19:20
Євген Мураєв у відеозверненні викликав Юрія Бойка на дебати
Євген Мураєв у відеозверненні викликав Юрія Бойка на дебати
Лідер «Опозиційного блоку» Євген Мураєв пропонує керівнику «Опозиційної платформи – За життя» Юрію Бойку провести дебати «на будь-якому каналі, в будь-який день».

Про це йдеться в оприлюдненому відеозверненні Мураєва.

«Юрію Бойко, я звертаюся до вас. Я знаю, чого ви боїтеся до тремтіння. Ні, це не «вишки Бойка» - в цій справі ви та прокурор Луценко цинічно переклали вину на своїх підлеглих. Ви боїтеся правди. Правди про вашу змову у Відні, яка зробила Порошенка президентом», - йдеться на відео.

Мураєв також заявив, що половина списку «Опозиційної платформи – За життя» - подільники» Петра Порошенка.

«Я викликаю вас на публічні дебати, щоб люди дізналися правду про вас і про те, чому ми ніколи не об'єднаємося з такими політиками, як ви і Порошенко. На будь-якому каналі, в будь-який день. У вас тиждень. Вибирайте місце і час», - сказав Мураєв.

Реакції Юрія Бойка на цей виклик поки що немає.

Раніше Мураєв записав на стадіоні відеодеозвернення до президента України Володимира Зеленського із закликом діяти.

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів». А 4 квітня вночі Петро Порошенко відповів на заклик Зеленського про дебати на «Олімпійському» зі словами «стадіон так стадіон» на своїй сторінці у Facebook.

Передвиборчі дебати за участю Зеленського та Порошенка відбулись на НСК Олімпійський 19 квітня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY