detector.media
24.06.2019 14:06
Світлана Орловська очолить Прямий канал (ФОТО)
Світлана Орловська очолить Прямий канал (ФОТО)
Власник Прямого каналу Володимир Макеєнко представив колективу телеведучу Світлану Орловську в якості нової очільниці Прямого каналу.

Про це «Детектору медіа» повідомило джерело на каналі.

За словами джерела, Світлана Орловська замінить генеральну директорку Євгенію Захарову.

Інше джерело повідомило «Детектору медіа», що Світлану Орловську представили як тимчасову очільницю каналу. Про інші кадрові зміни нічого не повідомляли. Євгенії Захарової на зборах не було.

За словами джерел, на зборах не йшлося про можливий продаж каналу чи скорочення фінансування. «Володимир Макеєнко сказав, що канал не продається, а якщо він його комусь і продасть, то тільки Петрові Порошенку», – передало джерело.

На зустрічі з колективом Прямого каналу також були присутні п'ятий президент України Петро Порошенко та народна депутатка Вікторія Сюмар.

Володимир Макеєнко, Вікторія Сюмар, Світлана Орловська, Петро Порошенко на зустрічі з колективом Прямого каналу. Фото джерела ДМ

«Детектор медіа» намагається отримати коментарі Світлани Орловської та Євгенії Захарової.

Світлана Орловська стала ведучою Прямого каналу із запуском каналу в серпні 2017 року. До цього вона працювала ведучою на телеканалах «112 Україна» та NewsOne.

Нагадаємо, 3 червня з Прямого каналу звільнився генеральний продюсер Олексій Семенов. 14 червня стало відомо, що він очолив новостворений медіахолдинг «Новини» соратника Віктора Медведчука - Тараса Козака, до якого увійшли телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK.

18 червня власник Прямого каналу Володимир Макеєнко спростував інформацію про можливий продаж телеканалу соратнику Віктора Медведчука – Тарасу Козаку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY