detector.media
24.06.2019 11:43
Колектив Прямого каналу запросили на збори з Макеєнком – джерело
Колектив Прямого каналу запросили на збори з Макеєнком – джерело
Колектив Прямого каналу збирають на 13:00 на зустріч із власником каналу Володимиром Макеєнком. Про це «Детектору медіа» повідомило джерело з Прямого каналу.

«У нас сьогодні збори. Макеєнко всіх збирає на 13:00», – повідомило джерело.

За словами співрозмовника «Детектора медіа», це друга зустріч колективу з Володимиром Макеєнком за час існування Прямого каналу.

«Детектор медіа» намагається отримати коментар генеральної директорки Прямого каналу Євгенії Захарової, але вона не відповідає на дзвінки та повідомлення.

Нагадаємо, минулого тижня власник Прямого каналу Володимир Макеєнко спростував інформацію про можливий продаж телеканалу соратнику Віктора МедведчукаТарасу Козаку.

Зокрема, він наголосив, що нікому не продасть Прямий канал. Пан Макеєнко вважає появу відповідної інформації – «спланованою провокацією, пов’язаною з активними політичними процесами в Україні».

«Хочу заспокоїти працівників телеканалу і розчарувати опонентів. Телеканал встиг завоювати довіру глядача та відстоює розвиток демократичних процесів в країні. Тому навіть мови не може бути про продаж телеканалу. Навпаки, в умовах загрози інформаційній безпеці я готовий розглянути питання купівлі таких каналів, як "112" та ZiK», – заявив він.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY