detector.media
23.06.2019 11:00
РПР обговорив з представниками партії «Голос» дорожню карту реформ 2019-2023
РПР обговорив з представниками партії «Голос» дорожню карту реформ 2019-2023
В рамках парламентської виборчої кампанії «Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ» ініціює робочі зустрічі експертної громадськості з представниками політичних партій з найвищим рівнем довіри громадян.

Про це йдеться на сайті «Коаліції РПР».

Так, зустріч з кандидатами виборчого списку партії «Голос» відбулась 20 червня. Метою було обговорити пріоритети реформ в різних сферах державної політики, налагодити діалог та співпрацю задля ефективного просування змін.

Від команди «Голосу» в зустрічі взяли участь заступник голови партії Ярослав Юрчишин, програмний директор Павло Кухта, Ольга Стефанишина та Дмитро Романович.

Під час обговорення експерти РПР представили низку пропозицій, які узагальнені в аналітичному документі РПР «Дорожня карта реформ 2019-2023».

Зокрема, обидві сторони окреслили наступні пріоритети змін:

Зі свого боку представники «Голосу» висловили готовність співпрацювати в просуванні конкретних експертних напрацювань та надали для цього контакти профільних представників партії.

З Коаліції РПР на зустрічі були присутні громадські організації:

У РПР нагадують, що діють на засадах політичної, партійної незаангажованості та неафілійованості з бізнесом. Коаліція не підтримує жодного кандидата, що бере участь в парламентській виборчій кампанії.

З метою просування реформ коаліція веде діалог з усіма політичними силами у владі та опозиції, які поділяють цінності РПР та готові підтримати пропозиції громадянського суспільства.

Нагадаємо, 5 березня члени Реанімаційного Пакету Реформ вирішили набути юридичного статусу – перетворитися на громадську спілку «Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ».

24 квітня стало відомо, що Реанімаційний Пакет Реформ офіційно трансформується в громадську спілку «Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ». Таке рішення 23 квітня одноголосно ухвалили учасники Установчих зборів Спілки.

8 травня громадська спілка була офіційно зареєстрована.

Співзасновниками Спілки стали 25 громадських організацій, серед яких ГО «Детектор медіа». Коаліція РПР відкрита до приєднання нових членів. Метою Спілки є підтримка та просування реформ в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY