detector.media
22.06.2019 17:01
Сивохо про участь у виборах: «Коли президент звернувся до мене за допомогою, я не зміг відмовити»
Сивохо про участь у виборах: «Коли президент звернувся до мене за допомогою, я не зміг відмовити»
Український актор, телеведучий та гуморист Сергій Сивохо розповів, чому вирішив балотуватися до парламенту від партії «Слуга народу».

Про це він повідомив у коментарі «Громадському».

«Що стало причиною? Особисті відносини з президентом. Я бачив дуже важку роботу («Слуги народу» — ред.) з підбору мажоритарників саме у Донецькій області, а це ж мій рідний регіон, і коли президент звернувся до мене за допомогою, я не зміг відмовити», - сказав Сергій Сивохо.

Він також розповів, що збирає «по друзях» кошти на фінансування передвиборчої кампанії.

«Як і всі кандидати, у яких не дуже багато грошей. Зараз намагаємося зібрати щось, це дуже складна задача звісно», - додав актор.

В разі проходу у Раду його пріоритетами буде припинення «неподобства» на сході України.

«Пріоритет - це відновлення Донеччини, безумовно. Мене також дуже цікавлять нові технології, та сама "держава в смартфоні", багато цікавих речей для мене, навіть медицина», - розповів Сергій Сивохо.

Він додав, що останнім часом зіткнувся з вітчизняною медициною і «знає, що це таке і як це відбувається».

«Хотілося би вплинути на це, я як син лікаря розумію, що безумовно треба здійснювати якісь кроки», - додав шоумен.

Сергій Сивохо планує балотуватися по 49-му одномандатному округу — це Костянтинівка, Дружківка, Костянтинівський та Червоноармійський райони Донецької області. У цьому окрузі також балотується колишній регіонал Борис Колесніков. Сивохо зазначив, що особисто знайомий з ним та вважає «талановитим менеджером».

Актор уже подав документи в ЦВК, проте комісія ще не зареєструвала його кандидатом.

Нагадаємо, що від «Слуги народу» по мажоритарних округах балотуватиметься низка медійників: журналісти Олександр Дубинський, Сергій Швець, Ольга Василевська-Смаглюк, актор Юрій Корявченков, телеведучий та ресторатор Микола Тищенко тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY