detector.media
21.06.2019 15:16
NewsOne запускає програму з Андрієм Портновим
NewsOne запускає програму з Андрієм Портновим
Телеканал NewsOne з 21 червня запускає нову програму «Злочин і покарання», ведучими якої стали Василь Голованов та Андрій Портнов, заступник голови Адміністрації експрезидента Віктора Януковича.

Про це повідомляється на сайті каналу.

Проєкт виходитиме в ефір щоп'ятниці о 19:15.

У описі до програми йдеться, що ведучі будуть аналізувати «злочини попередньої влади і з юридичного боку обговорюватимуть покарання, які за це повинні понести українські політики».

Нагадаємо, колишнього заступника і першого заступника глави Адміністрації президента за часів президентства Віктора Януковича Андрія Портнова, який виїхав з України в 2014 році та нещодавно повернувсявідновили на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка указом ректора. Указ датований 14 червня. Проте 19 червня студенти ВНЗ запустили в соцмережах флешмоб #ні_Портнову_в_КНУ і закликали всіх небайдужих прийти на акцію протесту. Увечері 20 червня Вікторія Сюмар повідомила, що ректор університету Леонід Губерський після протестів прийняв рішення розірвати контракт з Андрієм Портновим.

Фото: NewsOne 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY