detector.media
21.06.2019 14:44
25 червня – пресконференція Нацради і КМІС «Сприйняття українцями телерадіоефіру: результати дослідження громадської думки»
У Києві 25 червня о 12:00 відбудеться спільна пресконференція Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення та Київського міжнародного інституту соціології на тему: «Сприйняття українцями телерадіоефіру: результати дослідження громадської думки».

Про це повідомляє прес-служба Нацради.

«На заході буде презентовано частину всеукраїнського соціологічного опитування "Думки та погляди населення України: травень 2019 (омнібус)", яке проводилося Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення Національної ради, щодо оцінки громадянами державної політики з поширення української мови та сучасного стану розвитку телевізійного і радіоефіру», – йдеться в повідомленні.

У рамках дослідження був опитаний 2021 респондент віком від 18 років. Вибірка репрезентативна для дорослого населення, яке постійно проживає на території України. Опитування проводилося у 110 населених пунктах у всіх областях України, окрім тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим і міста Севастополя, а також тимчасово непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей.

Учасники заходу:

Дата і час проведення пресконференції: 25 червня, 12:00. 

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 8, м. Київ, Укрінформ.

Акредитація за телефоном прес-служби Національної ради: 278-75-75 або на e-mail: presstvr@nrada.gov.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY