detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
20.06.2019 18:11
Зеленський провів для журналістів екскурсію в Адміністрації президента
Зеленський провів для журналістів екскурсію в Адміністрації президента
Президент України Володимир Зеленський 19 червня провів екскурсію для журналістів в Адміністрації президента.

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила відповідальна за департамент інформаційної політики Адміністрації президента Ірина Побєдоносцева.

За її словами, до АП прийшли представники тих медіа, які протягом місяця надсилали запити з проханням провести таку екскурсію. Пані Побєдоносцева уточнила, що перші запити їм надійшли на наступний день після інавгурації президента (21 травня. – ДМ). Назви ЗМІ, для яких проводилася екскурсія, пані Побєдоносцева не сказала.

«Зустрічі (президента із журналістами. – ДМ) ніякої не було. Це був формат – екскурсія для тих журналістів, яким було цікаво подивитися зсередини Адміністрацію президента. Було п’ять чи шість знімальних груп. Ми просто піднялися на четвертий поверх – президентський – і Зеленський вийшов до журналістів. Ніякої зустрічі, ніяких переговорів, інтерв’ю не планувалося. Це була неформальна ситуація», – наголосила вона.

Як видно з мікрофонів журналістів у відеорепортажі «Української правди», до Адміністрації президента, зокрема, прийшли журналісти каналів «24», NewsOne, «Україна», Deutsche Welle, «Української правди».

Нагадаємо, 7 червня відбулася зустріч президента Володимира Зеленського і представників Адміністрації президента з редакторами і керівниками українських медіа у форматі off-the-record у державній резиденції «Залісся».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY