detector.media
21.06.2019 11:00
10-й Одеський кінофестиваль назвав учасників Національних конкурсних програм
10-й Одеський кінофестиваль назвав учасників Національних конкурсних програм
До Національного конкурсу повного метру ввійшли п'ять українських фільмів, до Національного конкурсу короткого метру – десять стрічок.

Про це йдеться на сайті Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ).

Цього року фестиваль започаткував нову відзнаку – Приз глядацьких симпатій для Національного конкурсу. 

До Національного конкурсу повного метру ввійшли п'ять стрічок:

Нагадаємо, короткометражна версія фільму «Панорама» була показана на Docudays UA у 2016 році, де отримала дві нагороди (від студентського журі та від фестивального дистриб’ютора) і найвищий бал від глядачів серед фільмів Національного конкурсу. Також стрічка має відзнаку журі та приз глядацьких симпатій Kyiv International Short Film Festival, приз глядацького голосування GogolFest та спеціальну відзнаку журі ОМКФ.

До Національного конкурсу короткого метру ввійшли десять робіт:

Членами журі Національного конкурсу цього року стали журналісти Ніколас Елліот (США), режисерка Йоанна Кос-Краузе (Польща), режисерка і акторка Манія Акбарі (Іран) і продюсерка Іванна Дядюра (Україна).

Як писав  «Детектор медіа», Одеський кінофестиваль оголосив учасників Міжнародної конкурсної програми, серед яких є і українська стрічка – «Додому» Нарімана Алієва.

Нагадаємо, цього року Одеський міжнародний кінофестиваль пройде 12-20 липня 2019 року. За новинами та подіями фестивалю стежте на «Детектор медіа» за тегом ОМКФ

Фото: ОМКФ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY